RUŽE STABLAŠICE -spadaju u posebnu grupu ruža. Kalemi se nalaze na visini od 100-120cm. Iznad te visine se pravilnim orezivanjem formira loptasta krošnja. To su princeze među ružama i svojom posebnošću i lepotom dominiraju prostorom na kojem su posađene pa se sade kao samostalni soliteri ili u posude  na terase, ispred ulaza i sl., a takođe od njih možemo formirati prekrasne drvorede. SAVET: obavezno je orezivanje u proleće. Kalem koji se nalazi na vrhu stabla može se sačuvati od izmrzavanja umotavanjem u jutu. Sve izbojke koji se pojave na stablu ispod krošnje treba ukloniti.Visina 100-120 cm.

Prodajemo različite vrste ruža stablašica, uključujući klasične, mirisne i padajuće ruže. Klasične ruže stablašice su prepoznatljive po svojoj eleganciji i snažnim stabljikama. Mirisne ruže stablašice donose ne samo vizuelnu lepotu, već i predivne mirisne arome koje će obogatiti svaku baštu. Padajuće ruže stablašice karakterišu grane koje se elegantno savijaju prema zemlji, pružajući jedinstven estetski doživljaj.

Sadnice ruže stablašice možete kupiti online preko našeg sajta ili doći direktno u naš rasadnik. Isporuka se vrši kurirskom službom, a plaćanje pouzećem. Nudimo akcijske cene sa popustom za ruže stablašice.

Nijedan proizvod ne odgovara izabranim kriterijumima.