Terakota saksije sa Krita

Terakota saksije sa Krita
Prikaži:
Sortiraj :

Saksija terakota Aplika zidna

Ručno rađene terakota posude sa Krita. Izrađene od visokokvalitetne gline sa antičkim dizajnom i mot..

3,150 din Cena je izražena sa PDV-om. 3,150 din

Saksija terakota Lekanida

Terakota saksija, izrađena od visokokvalitetne gline sa antičkim dizajnom i motivima...

5,250 din Cena je izražena sa PDV-om. 5,250 din

Saksija terakota Misi Zara

Ručno rađena terakota posuda sa antičkim dizajnom i motivima. Visokokvalitetna glina sa Krita, ..

3,500 din Cena je izražena sa PDV-om. 3,500 din


Bilo da težite modernom ili tradicionalnom pristupu u uređenju enterijera ili eksterijera - terakota saksije idealne su za vaš dom. Jednako dobro će se uklopiti u bilo koji tip stana ili kuće, a savršeno će izgledati u dvorištu. Pored specifičnog, svedenog, ležernog i pomalo mističnog izgleda saksije od terakote idealan su izbor i zbog mnogih drugih razloga. 


Terakota saksije napravljene su od potpuno prirodnih materijala, što znači da su u svakom smislu dobre za vaše biljke, ali isto tako i dobre po životnu sredinu generalno. To ujedno znači da saksije od prirodnih materijala, u ovom slučaju saksije od terakote pozitivno utiču na vaše cveće, jer njihov koren se mnogo lakše razvija i "diše", nema zadržavanja vode, a samim time neće doći do truljenja korena. 


Terakota saksije su masivne i mogu da budu veoma teške u zavisnosti od veličine. U tom smislu idealne su kako za kućne uslove, tako i za spoljne. Sa saksijama od terakote nikada nećete rizikovati obzirom na to da ih različiti vremenski uslovi ne mogu tako lako poremetiti, kao što je to slučaj sa nekim drugim saksijama. Naime, upravo zbog te masivnosti mnogo je teško da ih vetar obali i samim tim i uništi vaše biljke. Vaše cveće maksimalno će biti sačuvano od mnogih negativnih uticaja u saksijama od terakote. 


Saksije od terakote dolaze u prirodnim bojama, dok su im oblici prilagođeni. U ponudi imamo i velike terakota saksije za biljke i cveće koje zahteva prostor, kao i one najmanje saksije od terakote, koje su prilagođene ukrasnim biljakama. 


Terakota saksijama ne samo da ćete ulepšati izgled vašeg doma, već ćete stvoriti posebnu atmosferu čak i da kupite samo jednu. Efekat je bolji ukoliko ih naravno imate više, jer se tek tada vidi prava promena. Ujedno i vaše cveće će sasvim drugačije izgledati kada ga premestite u ove saksije. Pogledajte i ostale saksije za terasu koje imamo u ponudi.