Saksije

Saksije

Za svakog baštovana, kvalitetne saksije su veoma važne. Najbolje za biljke su saksije od terakote jer zadržavaju vlagu i ne greju se, pa biljkama je koren na optimalnim temperaturama. Saksije od plastike se takođe mnogo koriste i veoma su praktične za održavanje. Izaberite sakije koje će odgovarati vašim biljkama po obliku i boji.

Prikaži:
Sortiraj :

Saksije Za Vertikalno Ozelenjavanje 12cm

Izuzetno dekorativne saksije koje na dnu imaju drenažu za odvod viška vode i koje su namenjene da se..

799 din Cena je izražena sa PDV-om. 799 din

Saksije Za Vertikalno Ozelenjavanje 20cm

Izuzetno dekorativne saksije koje na dnu imaju drenažu za odvod viška vode i koje su namenjene da se..

1,099 din Cena je izražena sa PDV-om. 1,099 din


Cveće i biljke na neobične načine ulepšavaju naš životni prostor, a baveći se biljkama mi se zapravo opredeljujemo za hobi, koji nas ispunjava. Magija počinje već prilikom kupovine prve biljke i od tada se nikada više ne završava, jer postanemo svesni lepote koju u naš dom unose ovi detalji.


Pored idealne biljke, potrebno je izabrati i idealnu saksiju za cveće. Važno je da saksija odgovara i konkretnoj biljci, ali i prostoru. Naše saksije za cveće dizajnirane su i osmišljene tako da ispunjavaju sve potrebne kriterijume. I vrlo je važno koju saksiju za cveće ćete odabrati. U našoj ponudi imamo mnogo vrsta. 


Saksije za terasu 


Saksija mora da zaštiti koren biljke i cveća i da im u svakom smislu odgovara. I zato nije isto ukoliko birate saksiju za sobno cveće ili za terasu. Saksije za terasu prilagođene su tako da mogu i da se okače negde, a ujedno da izgledaju lepo, baš kao da su oduvek pripadale vašoj terasi i bile sastavni deo nje. Ujedno saksije za terasu su svedene i onog trenutka kada cveće dovoljno naraste one će se kamuflirati tako da će vaša terasa izgledati bogato i sve što će se videti biće samo cveće. 


Saksije za dvorište 


Slična je situacija i sa saksijama za dvorište. U ponudi imamo saksije koje odgovaraju svim biljkama koje krase jedno dvorište. Ovde je potrebno da i same saksije budu estetski lepe, jer pored toga što čuvaju i štite biljku, one su ujedno detalj koji oplemenjuje vaš prostor. I sasvim je u redu odabrati i neobične saksije za cveće, različith boja i veličina i napraviti pravi mali maštoviti vrt u vašem dvorištu. 


Saksije za sobno cveće 


Možemo da se pohvalimo širokim asortimanom kada su saksije za sobno cveće u pitanju. Ukrasne saksije za cveće, neobične saksije za cveće, pastelne, šarene, tamne, jednobojne - u našoj ponudi imamo sve što vama odgovara i sve što je sastavni deo jednog modernog enterijera. Saksije za sobno cveće treba da budu maksimalno prilagođene prostoru i da ga samim tim i ulepšaju. 


Najvažnija stvar od svega je što je cena prilagođena vašim potrebama, a prodaja saksija maksimalno olakšana, jer samo na dva tri klika možete istražiti našu bogatu ponudu.