Fontane za dvorište

Fontane za dvorište


Prikaži:
Sortiraj :

Fontana Almerija

Dizajnirana fontana komplet za ugradnju. Dimenzije 45x38x38cm. Posuda 68x36cm. Keramička skulptura, ..

16,990 din Cena je izražena sa PDV-om. 16,990 din

Fontana Orito

Skulptura u vašem dvorištu. Komplet fontana za ugradnju, materija keramika. Dimenzija 67x36x31 cm.&n..

18,990 din Cena je izražena sa PDV-om. 18,990 din

Pumpa potapajuća Vulkano

Za jezerske fontane sa dodacima koji formiraju različite forme vodoskoka. Snaga -18 w, 900 l/h. Maks..

4,990 din Cena je izražena sa PDV-om. 4,990 din


Baviti se sobom znači baviti se i životnim prostorom. Naš životni prostor je odlika nas samih i našeg karaktera, stila i želja. Naše dvorište treba da bude naša mala mirna oaza, mesto gde uživamo, opuštamo se, susrećemo sa prijateljima i još mnogo toga. A jedna mala magična oaza nikako ne može da ide bez fontane. Čak i da se nalazite u strogom centru grada, bilo da živite u stanu ili pak imate ogromno dvorište - mi imamo rešenja za vas. 

Fontane vizuelno, ali i sa svim svojim efektima mentalno opuštaju. Zvuk vode nas uvek smiruje, jer nas vraća prirodi i našim korenima, istinskim potrebama i sveukupnom miru. Vrlo često ne možemo da pobegnemo daleko od posla, gradske vreve i obaveza negde daleko, ali je dobro znati da možemo to učiniti u našem dvorištu. 

Floraekspres fontane za dvorišta, bašte i terase

Zato su fontane za dvoriše koje mi izdvajamo iz našeg asortimana idealan izbor za sve one kojima je potrebna promena. Izdvajamo fontane za baštu, koje će je ujedno ulepšati. Čak i ukoliko nemate baštu, već samo prostrano dvorište, male fontane za dvorište su izbor zbog kojeg se nećete pokajati. Upravo te fontane dopunjuju sve ono što nedostaje i upravo će one doprineti vašoj inspiraciji da dalje nastavite sa uređenjem dvorišta. 

U našoj ponudi nudimo i gotove fontane za dvorište, kao i fontane od kamena za dvorište, a sve u zavisnosti kakav stil preferirate i čemu težite. 

Ono na šta smo posebno ponosni to su kućne fontane, kao i fontane za terasu. Netipične fontane, koje se mogu implementirati čak i tamo gde mislite da je to nemoguće - su naš specijalni proizvod, posebno zbog toga što znamo koliko oraspolože svakog čiji deo doma postanu. 

Fontane za dvorište - cena

Kada je u pitanju cena fontane za dvorište - i na to smo jako ponosni, jer smatramo da nudimo fontane različitih vrsta i namena po izuzetno pristupačnim cenama i cenama koje će odgovarati svačijem džepu. Ujedno brinemo o odnosu cene i kvaliteta i garantujemo vrhunski kvalitet.