Buket Mirisnih ljiljana

  • Šifra proizvoda: 20325
  • Latinski naziv: Lilium Meridon, Pink News, Stargazer, Primrose Hill
  • Dostupnost: Na stanju
  • 409 din
  • Cena je izražena sa PDV-om.
Karakteristike
OpisLjiljani su višegodišnje lukovičaste biljke koje cvetaju tokom leta. Veoma omiljeni u baštama a i u saksijama na terasama i dvorištima. Laki su za gajenje i veoma otporni. Za dobar rast ljiljanima obezbedite hranljivo, vlažno i dobro drenirano zemljište kao i sunčane do polusenovite položaje zaštićene od vetra. Posle cvetanja sačekajte da listovi i drška požute , pa ih tek onda odsecite. Savet: Ljiljani vole kad su im “noge“ u hladovini, a “lice“ na suncu. Sadite na dubini od 15-20cm
Visina (cm)80-100 cm
StaništeSunce / Polusenka
BojaMiks
MirisnaDa
Vreme cvetanjaJul- Avg
Rezani cvetDa
Prezimljava (°C)Da
Br. komada u pakovanju4 lukovice ( 1+1+1+1)
Pakovanje1 pak

Buket Mirisnih ljiljana

Ljiljani su višegodišnje lukovičaste biljke koje cvetaju tokom leta. Veoma omiljeni u baštama a i u saksijama na terasama i dvorištima.

Za sve ljubitelje ovog cveta a i za one koji imaju želju da se oprobaju u baštovanstvu izabrali smo nove varijetete čiji se cvetovi razlikuju po boji, mirisu, vremenu cvetanja....

Laki su za gajenje i veoma otporni. Za dobar rast ljiljanima obezbedite hranljivo, vlažno i dobro drenirano zemljište kao i sunčane do polusenovite položaje zaštićene od vetra.  Posle cvetanja sačekajte da listovi i drška požute , pa ih tek onda odsecite.

Azijatik ljiljani su bez mirisa, obilnog cvetanja i živopisnog kolorita. Cvetaju malo ranije u odnosu na Orijentalne koji su poznati po mirisu cveta. Kombinujte ih prema vremenu cvetanja tako da celo leto imate ljiljane i cvetnu magiju koju oni stvaraju svojom pojavom.

Savet: Ljiljani vole kad su im “noge“ u hladovini, a “lice“ na suncu. Sadite na dubini od 15-20cm

Napiši komentar

    Ne svidja mi se           Svidja mi se