Briketi Za Glodare Sa Ukusom Mesa

  • Šifra proizvoda: 8836
  • Latinski naziv:
  • Dostupnost: Na stanju
  • 149.00 din
  • Cena je izražena sa PDV-om.
Karakteristike
Pakovanje100 g

Briketi Za Glodare Sa Ukusom Mesa

Sredstvo je namenjeno za uništavanje sivih, crnih i vodenih pacova i miševa na objektima različitih kategorija: stambenih i nestambenih zgrada, podzemnih objekata kao i u pomoćnim prostorijama organizacija za osoblje i hranu. Briketi za glodare dizajnirani su da ubiju pacove (sive, crne i vodene) i miševe. Smrt  za pacove nastupa za 5-11 dana, za miševe 4-7 dana. Glodari će pojesti otrovan mamac (briket) čak i kada imaju drugu hranu. Ovo osigurava 100% efikasnost.

UPOTREBA : Mamci se postavljaju na lokacijama gde su tragovi života glodara (ugriza, izmeta) na mestima gde se kreću duž zidova, pregrada, u blizini šume.

Količina potrošnje sredstava za sive i crne pacove u sobi je od 2-10g po metru kvadratnom, za vodene pacove unutra i napolju od 0,75-1kg po hektaru, miševi u zatvorenom prostoru od 1-5 g po metro kvadratnom. Rastojanje između tačaka postavljanja mamca je 2-15m u zavisnosti od broja glodara. Mamci za miševe postavljaju se češće nego za pacove. Stanje mamca se ispituje prvih 1-2 dana nakon postavljanja, a zatim u intervalu od 1 nedelje.

Aktivna materija: 0.005% Bromadiolon     Rok upotrebe 3 godine

Napiši komentar

    Ne svidja mi se           Svidja mi se

Oznake: glodari