Ljiljan Magni

  • Šifra proizvoda: 2933
  • Latinski naziv: Lilium Magny Course
  • Dostupnost: Na stanju
  • 145.00 din
  • Cena je izražena sa PDV-om.
Karakteristike
OpisZa dobar rast ljiljanima obezbedite hranljivo, vlažno i dobro drenirano zemljište kao i sunčane do polusenovite položaje zaštićene od vetra. Posle cvetanje sačekajte da listovi i drška požute, pa ih tek onda odsecite. Ljiljani vole kad su im "noge" u hladovini, a "lice" na suncu. Sadite na dubini 15-20cm.Orijentalni mirisni ljiljan Magni zauzima posebno mesto u našoj ponudi jer ovakav cvet to i zaslužuje. Bordo crvena boja i opojan miris su zaštitni znak ovog ljiljana. Svojom pojavom pleni bez obzira da li je solo ili u kombinaciji sa drugim ljiljanima.
Visina (cm)50cm
Staništesunce/polusenka
Bojaroze, bordo
Mirisnada
Vreme cvetanjaJul/Avgust/Septembar
Rezani cvetda
Prezimljava (°C)da
Zimzelenane
Br. komada u pakovanju1 lukovica
Pakovanje1 lukovica

Ljiljan Magni

Za dobar rast ljiljanima obezbedite hranljivo, vlažno i dobro drenirano zemljište kao i sunčane do polusenovite položaje zaštićene od vetra. Posle cvetanje sačekajte da listovi i drška požute, pa ih tek onda odsecite. Ljiljani vole kad su im "noge" u hladovini, a "lice" na suncu. Sadite na dubini 15-20cm.

Orijentalni mirisni ljiljan Magni zauzima posebno mesto u našoj ponudi jer ovakav cvet to i zaslužuje. Bordo crvena boja i opojan miris su zaštitni znak ovog ljiljana. Svojom pojavom pleni bez obzira da li je solo ili u kombinaciji sa drugim ljiljanima.

Napiši komentar

    Ne svidja mi se           Svidja mi se

Oznake: lukovica, ljiljan, miris, proleće