Ljiljan Lolipop veće pakovanje

  • Šifra proizvoda: 2162
  • Latinski naziv: Lilium Lollypop
  • Dostupnost: Na stanju
  • 659.00 din
  • Cena je izražena sa PDV-om.
Karakteristike
OpisZa dobar rast ljiljanima obezbedite hranljivo, vlažno i dobro drenirano zemljište kao i sunčane do polusenovite položaje zaštićene od vetra. Posle cvetanje sačekajte da listovi i drška požute, pa ih tek onda odsecite. Ljiljani vole kad su im "noge" u hladovini, a "lice" na suncu. Sadite na dubini 15-20cm.Za sve ljubitelje romantičnih cvetova pripremili smo ljiljan Lolipop čiji beli cvetovi sa roze ivicama neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Sadite ga u pojedinačno, formirajte cvetne leje, pravite bukete i uživajte u bojama i mirisima koje nam donosi leto.
Visina (cm)60-70cm
StaništeSunce / Polusenka
BojaRoze/ Bela
MirisnaNe
Vreme cvetanjaJun / Jul
Rezani cvetDa
Prezimljava (°C)Da
ZimzelenaNe
Br. komada u pakovanju10 lukovica
Visina u trenutku isporuke (cm)60-70 cm
Pakovanje10 lukovica

Ljiljan Lolipop veće pakovanje

Za dobar rast ljiljanima obezbedite hranljivo, vlažno i dobro drenirano zemljište kao i sunčane do polusenovite položaje zaštićene od vetra. Posle cvetanje sačekajte da listovi i drška požute, pa ih tek onda odsecite. Ljiljani vole kad su im "noge" u hladovini, a "lice" na suncu. Sadite na dubini 15-20cm.

Za sve ljubitelje romantičnih cvetova pripremili smo ljiljan Lolipop čiji beli cvetovi sa roze ivicama neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Sadite ga u pojedinačno, formirajte cvetne leje, pravite bukete i uživajte u bojama i mirisima koje nam donosi leto. 

Napiši komentar

    Ne svidja mi se           Svidja mi se

Oznake: ljiljan, sadnja, lukovica, proleće