Kana Kleopatra

  • Šifra proizvoda: 2036
  • Latinski naziv: Canna sp. ‘Cleopatra’
  • Dostupnost: Na stanju
  • PRODATO!
Karakteristike
OpisVišegodišnja letnja cvetnica koje voli osunčana mesta, plodno zemljiste i obilno zalivanje. Rizomi se sade tek kada se temperatura ustali na 15 stepeni na dubini od 10cm sa razmakom od 40cm. Nakon precvetavanja u jesen, biljka se vadi iz zemlje, nadzemni deo se saseca do visine od 20cm i rizomi se čuvaju na prohladnom i tamnom mestu do proleća. Kane cvetaju od jula do septembra a neki varijeteti se mogu gajiti i u saksijama.Kleopatra ima kombinaciju bronzanih listova i nezaboravnih krem žutih cvetova koja će zadovoljiti i najizbirljivije ljubitelje. Obezbedite joj dovoljno veliku saksiju, pa vam može ulepšati i terasu.
Visina (cm)od 60 do 70
StaništeSenka / Polusenka
BojaŽuta / Narandžasta / Crvena
MirisnaNe
Vreme cvetanjaJul / Avgust / Septembar
Rezani cvetDa
ZimzelenaNe
Br. komada u pakovanju1 lukovica

Kana Kleopatra

Višegodišnja letnja cvetnica koje voli osunčana mesta, plodno zemljiste i obilno zalivanje. Rizomi se sade tek kada se temperatura ustali na 15 stepeni na dubini od 10cm sa razmakom od 40cm. Nakon precvetavanja u jesen, biljka se vadi iz zemlje, nadzemni deo se saseca do visine od 20cm i rizomi se čuvaju na prohladnom i tamnom mestu do proleća. Kane cvetaju od jula do septembra a neki varijeteti se mogu gajiti i u saksijama.

Kleopatra ima kombinaciju bronzanih listova i nezaboravnih krem žutih cvetova koja će zadovoljiti i najizbirljivije ljubitelje. Obezbedite joj dovoljno veliku saksiju, pa vam može ulepšati i terasu.

Napiši komentar

    Ne svidja mi se           Svidja mi se