Kala Pikaso

  • Šifra proizvoda: 2180
  • Latinski naziv: Calla spp.Picasso
  • Dostupnost: Na stanju
  • PRODATO!
Karakteristike
OpisKale, egzotične i atraktivne letnje cvetnice koje se poslednjih godina sve češće gaje kako u baštama tako i za proizvodnju rezanog cveća. Sadnju gomolja počnice kada temperatura ne pada ispod 15 stepeni (mart-maj). Obezbedite im polusenovito mesto, humusan supstrat, umereno zalivanje kao i prihranu tokom cvetanja.Početkom jeseni gomolji se vade iz zemlje i čuvaju na prohladnom (8-12 stepeni) i suvom mestu do proleća.Ukoliko želite ružičaste nesvakidašnje efekte u bašti, u vazi... onda za vas smo pripremili Kombinaciju Kala Elegans. Pravite bukete i namenite ih vama dragoj osobi. Uživajte u bojama i mirisima koje nam donosi leto!Pikaso -Pravo remek delo među kalama. Nesvakidašnja kombinacija boja ovog varijeteta godinama ga čini popularnim.
Opseg visine (cm)od 40 do 60
Visina (cm)55
StaništePolusenka
BojaBela / Ljubičasta
MirisnaNe
Vreme cvetanjaJun / Jul / Avgust / Septembar
Rezani cvetDa
ZimzelenaNe
Br. komada u pakovanju1

Kala Pikaso

Kale, egzotične i atraktivne letnje cvetnice koje se poslednjih godina sve češće gaje kako u baštama tako i za proizvodnju rezanog cveća. Sadnju gomolja počnice kada temperatura ne pada ispod 15 stepeni (mart-maj). Obezbedite im polusenovito mesto, humusan supstrat, umereno zalivanje kao i prihranu tokom cvetanja.Početkom jeseni gomolji se vade iz zemlje i čuvaju na prohladnom (8-12 stepeni) i suvom mestu do proleća.

Ukoliko želite ružičaste nesvakidašnje efekte u bašti, u vazi... onda za vas smo pripremili Kombinaciju Kala Elegans. Pravite bukete i namenite ih vama dragoj osobi. Uživajte u bojama i mirisima koje nam donosi leto!

Pikaso -Pravo remek delo među kalama. Nesvakidašnja kombinacija boja ovog varijeteta godinama ga čini popularnim.

Napiši komentar

    Ne svidja mi se           Svidja mi se