Gladiola Kirov

  • Šifra proizvoda: 2363
  • Latinski naziv: Gladiolus Kirov
  • Dostupnost: Na stanju
  • PRODATO!
Karakteristike
OpisGladiole , krase krupni cvetovi koji se postepeno otvaraju od osnove ka vrhu. Veoma lake za gajenje. Za dobar rast treba obezbediti sunčana mesta i hranljivo zemljište. Da biste celog leta uživali u cvetovima, preporučujemo sadnju u više vremenskih intervala u periodu od marta do juna. Nakon precvetavanja i nestanka lisne masne, lukovice se vade iz zemlje i čuvaju na suvom, mračnom i hladnom mestu. Sadite u grupi za puni efekat.Novitet retke boje cveta. Prošle sezone je bila među najprodavanijim gladiola. Sadite i u grupi za pun efekat. Visina 140-150cm.
StaništeSunce / Polusenka
BojaBela/Ljubičasta
MirisnaNe
Vreme cvetanjaJun / Jul / Avgust / Septembar
Rezani cvetDa
Prezimljava (°C)ne
ZimzelenaNe
Br. komada u pakovanju5 lukovica

Gladiola Kirov

Gladiole , krase krupni cvetovi koji se postepeno otvaraju od osnove ka vrhu. Veoma lake za gajenje. Za dobar rast treba obezbediti sunčana mesta i hranljivo zemljište. Da biste celog leta uživali u cvetovima, preporučujemo sadnju u više vremenskih intervala u periodu od marta do juna. Nakon precvetavanja i nestanka lisne masne, lukovice se vade iz zemlje i čuvaju na suvom, mračnom i hladnom mestu. Sadite u grupi za puni efekat.

Novitet retke boje cveta. Prošle sezone je bila među najprodavanijim gladiola. Sadite i u grupi za pun efekat. Visina 140-150cm.

Napiši komentar

    Ne svidja mi se           Svidja mi se

Oznake: gladiola, prolećna sadnja, proleće, lukovice