Gladiola Harizma

  • Šifra proizvoda: 2021
  • Latinski naziv: Gladiolus Charisma
  • Dostupnost: Na stanju
  • 179.00 din
  • Cena je izražena sa PDV-om.
Karakteristike
OpisKraljice svake letnje bašte i veoma popularan rezan cvet. Krase ih krupni cvetovi koji se postepeno otvaraju od osnove ka vrhu. Veoma lake za gajenje. Za dobar rast obezbedite im sunčana mesta i hranljivo zemljište. Da biste celog leta uživali u lepoti cveta, preporučujemo sadnju u više vremenskih intervala u periodu od marta do juna. Nakon precvetavanja i nestanka lisne mase, lukovice se vade iz zemlje i čuvaju na suvom, mračnom i hladnom mestu. Sadite ih u grupi za potpuniji efekat.Unesite "sunčeve zrake" u vašu okolinu sadnjom gladiole Harizma. Lepo se kombinuje sa drugim gladiola i buketi sa njom su pravo osveženje.
Visina (cm)od 120 do 140
StaništeSunce / Polusenka
BojaŽuta
MirisnaNe
Vreme cvetanjaJun / Jul / Avgust / Septembar
Rezani cvetDa
ZimzelenaNe
Br. komada u pakovanju10 kom

Gladiola Harizma

Kraljice svake letnje bašte i veoma popularan rezan cvet. Krase ih krupni cvetovi koji se postepeno otvaraju od osnove ka vrhu. Veoma lake za gajenje. Za dobar rast obezbedite im sunčana mesta i hranljivo zemljište. Da biste celog leta uživali u lepoti cveta, preporučujemo sadnju u više vremenskih intervala u periodu od marta do juna. Nakon precvetavanja i nestanka lisne mase, lukovice se vade iz zemlje i čuvaju na suvom, mračnom i hladnom mestu. Sadite ih u grupi za potpuniji efekat. 

Unesite "sunčeve zrake" u vašu okolinu sadnjom gladiole Harizma.  Lepo se kombinuje sa drugim gladiola i buketi sa njom su pravo osveženje.

Napiši komentar

    Ne svidja mi se           Svidja mi se

Oznake: buket, žuti cvet, prolećne lukovice