Fontane za dvorište

Fontane za dvorište


Prikaži:
Sortiraj :

Fontana Bazel

Veoma dekorativna fontana za sve baštenske stilove. Izrađena je od polirezina dimenzija 52x38x45cm. ..

18,990 din Cena je izražena sa PDV-om. 18,990 din

Fontana Nijagara

Veoma dekorativna fontana sa LED rasvetom. Komplet uključuje: pumpu, rezervoar, LED osvetljenje i pr..

19,590 din Cena je izražena sa PDV-om. 19,590 din

Fontana Oranž

Fontana antička amfora od terakote 21 x 31 x 26 cm. Komplet uključuje pumpu, rezervoar, metalnu mrež..

14,490 din Cena je izražena sa PDV-om. 14,490 din

Mini jezero ribnjak

Preformirano jezero ribnjak je veoma lak za ugradnju sa prostorom za biljke po obodu. Zapremina 150 ..

4,990 din Cena je izražena sa PDV-om. 4,990 din

Mini jezero set, 30 litara

Novo u ponudi. Elegantno mini jezero-fontana, idealno za svaki prostor, unutra ili napolju. Spremno ..

21,990 din Cena je izražena sa PDV-om. 21,990 din

Pumpa potapajuća Vulkano

Za jezerske fontane sa dodacima koji formiraju različite forme vodoskoka. Snaga -18 w, 900 l/h. Maks..

4,990 din Cena je izražena sa PDV-om. 4,990 din


Baviti se sobom znači baviti se i životnim prostorom. Naš životni prostor je odlika nas samih i našeg karaktera, stila i želja. Naše dvorište treba da bude naša mala mirna oaza, mesto gde uživamo, opuštamo se, susrećemo sa prijateljima i još mnogo toga. A jedna mala magična oaza nikako ne može da ide bez fontane. Čak i da se nalazite u strogom centru grada, bilo da živite u stanu ili pak imate ogromno dvorište - mi imamo rešenja za vas. 

Fontane vizuelno, ali i sa svim svojim efektima mentalno opuštaju. Zvuk vode nas uvek smiruje, jer nas vraća prirodi i našim korenima, istinskim potrebama i sveukupnom miru. Vrlo često ne možemo da pobegnemo daleko od posla, gradske vreve i obaveza negde daleko, ali je dobro znati da možemo to učiniti u našem dvorištu. 

Floraekspres fontane za dvorišta, bašte i terase

Zato su fontane za dvoriše koje mi izdvajamo iz našeg asortimana idealan izbor za sve one kojima je potrebna promena. Izdvajamo fontane za baštu, koje će je ujedno ulepšati. Čak i ukoliko nemate baštu, već samo prostrano dvorište, male fontane za dvorište su izbor zbog kojeg se nećete pokajati. Upravo te fontane dopunjuju sve ono što nedostaje i upravo će one doprineti vašoj inspiraciji da dalje nastavite sa uređenjem dvorišta. 

U našoj ponudi nudimo i gotove fontane za dvorište, kao i fontane od kamena za dvorište, a sve u zavisnosti kakav stil preferirate i čemu težite. 

Ono na šta smo posebno ponosni to su kućne fontane, kao i fontane za terasu. Netipične fontane, koje se mogu implementirati čak i tamo gde mislite da je to nemoguće - su naš specijalni proizvod, posebno zbog toga što znamo koliko oraspolože svakog čiji deo doma postanu. 

Fontane za dvorište - cena

Kada je u pitanju cena fontane za dvorište - i na to smo jako ponosni, jer smatramo da nudimo fontane različitih vrsta i namena po izuzetno pristupačnim cenama i cenama koje će odgovarati svačijem džepu. Ujedno brinemo o odnosu cene i kvaliteta i garantujemo vrhunski kvalitet.