Dalija Tirza

  • Šifra proizvoda: 2173
  • Latinski naziv: Dahlia Tirza
  • Dostupnost: Na stanju
  • 199.00 din
  • Cena je izražena sa PDV-om.
Karakteristike
Dimenzije80 cm - 90 cm
OpisDalije su višegodišnje biljke obilnog i dugog perioa cvetanja do prvih mrazeva. Sade se na proleće i to u dobro drenirano i plodno zemljište. Obezbedite im topla i suncu izložena mesta. Tokom oktobra biljke se vade iz zemlje a gomolji se čuvaju na suvom, sunčanom i prohladnom mestu do proleća.Novi varijetet sa tamnim listovima čiji cvetovi su neobične narandžasto crvene boje sa tamnim centrom. Osvežite svoju kolekciju dalija i neka vam svi zavide na buketima koji će krasiti vaš sto. Uživajte u bojama cvetova i mirisima koje donosi leto. Cveta celo leto.
Visina (cm)od 80 cm do 90 cm
StaništeSunce / Polusenka
Vreme cvetanjaJul / Avgust / Septembar / Oktobar / Novembar
Rezani cvetDa
Prezimljava (°C)ne
ZimzelenaNe
Br. komada u pakovanju1 lukovica

Dalija Tirza

Dalije su višegodišnje biljke obilnog i dugog perioa cvetanja do prvih mrazeva. Sade se na proleće i to u dobro drenirano i plodno zemljište. Obezbedite im topla i suncu izložena mesta. Tokom oktobra biljke se vade iz zemlje a gomolji se čuvaju na suvom, sunčanom i prohladnom mestu do proleća.

Novi varijetet sa tamnim listovima čiji cvetovi su neobične narandžasto crvene boje sa tamnim centrom. Osvežite svoju kolekciju dalija i neka vam svi zavide na buketima koji će krasiti vaš sto. Uživajte u bojama cvetova i mirisima koje donosi leto. Cveta celo leto.

Napiši komentar

    Ne svidja mi se           Svidja mi se

Oznake: dalija, sadnja, lukovica, cvet, buket